srijeda, 18. studenoga 2015.

Što se nalazi u mojoj torbi? / What's in my bag?

Bok svima!
Nakon dugog dana, odlučila sam s Vama podijeliti dio svoje svakodnevnice, odnosno što se nalazi u mojoj torbi! :D
Keep reading for more! <3



Torba na fotografiji je kupljena u Mangu (u Areni) na sniženju od 27.03%! :D
Točnije, originalna cijena je bila 369.90 kn, dok sam ja za nju izdvojila 269.90 kn. Poprilično dobar deal, slažete se? ;)
Zašto sam je kupila? Jer meni kao ženi, torbi nikad dovoljno! A i da Vam iskreno priznam, ne posjedujem mnogo torbi ovakve veličine, odnosno veće u koje mogu staviti skripte i sve što je već potrebno studentici. S druge strane, ovo je jedna od stvari za koju smatram da doslovce vrište moje ime da ih bar pogledam... Užasno. Imate li i Vi takvih problema? :)
Dakle, torba je neke klasične veličine (cca 30x40 cm) i po meni klasičnog, neupadljivog i profinjenog dizajna. Vrlo lako se može uklopiti u poslovne, ali i svakodnevne casual modne kombinacije. Točno je po mom ukusu!
Malo me asocira na Michael Kors Selma torbu koja mi je inače predivna, ali za moj budžet trenutno samo želja.
Iako na prvi pogled izgleda crno (čak i uživo), kad malo bolje pogledate, shvatite da je zapravo tamnoplava.

Još jedna stvar koja me osvojila kod ove torbe je: unutrašnjost!
Vječno popularna kraljevsko plava nijansa i baršunasta tkanina. Tko bi ostao ravnodušan?

Isto tako, sviđa mi se raspored. Dva duboka pretinca sa zatvaračem i jedan široki s manjim džepićem za bitne/sitne stvari kao što su ključevi ili mobitel.
Na slici je vidljivo da dolazi sa dužim remenom, tako da ju se može nositi i na ramenu.

A sad... Onaj glavni dio: što se zapravo nalazi u njoj? :D
Osnovne stvari koje uvijek imam uz sebe neovisno o torbi i/ili prilici
Maramice - obožavam Zewu u svakom pogledu. Najdraže su mi maramice one s mirisom parfema i čaja.
Žvakaće - must have! :D Lajk za Airwaves!
Labelo - trenutno koristim Garnier Repair i zadovoljna sam. Inače, vrlo često na ovom mjestu je Melem, ali evo, čisto za promjenu uzela sam ovo od Garniera radi oduševljenja kremom za ruke i losionom za tijelo iz ove linije.
Ključevi - od stana/zgrade. Tu imam i tri privjeska, as you can see. Crni s cirkončićima je iz Victoria's Secreta, zeleni je privjesak na kojem piše Anamarija i treći je srce iz dm-a sa slikom od dečka (evo da i tebe spomenem ;) ) .
Novčanik - kupljen u Mülleru početkom godine. Malo se ishabao, ali još izgleda pristojno! :D Jedina mu je zamjerka što mi u njega ne stanu sve kartice, no našla sam riješenje i za to. :)
I naravno mobitel, iPhone 6 (dugo neostvarena želja :D ), s kojim slikam pa je nemoguće da i on bude ovdje. Logično. :)


Često korištene sitnice
S obzirom da sam mali organization freak volim sortirati sitne stvarčice, koje bih inače teško pronalazila u pretrpanoj torbi, u manje torbice. Tako u ovoj prozirnoj imam sve što koristim svakodnevno.
Četka za kosu - već je godinama namjenjena da bude "četka za torbu" i odlično služi toj svrsi. Radi se o četki iz Pyrusa i originalno je došla u ovoj prozirnoj torbici uz još dvije četke.
Nivea Repair & Care - jedina krema koja mi pomaže s ispucanim rukama tokom zime. Ne bih ju mijenjala ni za jednu drugu. Toplo preporučujem ako dijelite muke samnom.
Listerine Cool Mint - bez ovog nigdje. Zubna higijena je sveprisutna! :D Idelano pakiranje za isprati usta nakon obroka.
Essence Coverstick - mislim da nam je svima vrlo poznat tako da neću u dubine o njemu. Odličan za sitne popravke tokom dana.
Limoni ogledalce - preslatko i nakon tolikih godina i zatvaranja Limonija. :(
I još malo žvakaća........

E sad slijedi kaos.
Još jedna torbica sa stvarčicama za preživljavanje svakodnevnog života. Jer nikad ne znaš što te čeka...
Radi se o torbici iz Oriflamea s dva pretinca i "utorima" za kistiće. U jednom odjeljku držim sve što je potrebno da se preživi mjesec (girls, you know what I mean), dok se u drugom nalazi sve i svašta.
Tu imam gumice za kosu, slušalice, tablete protiv bolova i guaranu, raznorazne kartice i članske iskaznice koje mi ne stanu u novčanik (rješenje za ovo su i odlične aplikacije - konkretno koristim "CardStar"). Nadalje, čačkalice, konac za zube, rezervne kemijske, mini parfem iz Kozma (koji je inače vjerodostojna kopija Diorovog Hypnotic Poisona, za svega 20-ak kuna) vrečica itd. Doslovce, s ovim bi mogla preživjeti i do tjedan dana u divljini. :P

I malo kozmetike, ali zaista malo. 
Nivea Baby maramice - obožavam. Dobre su i one u svijetlijoj ambalaži, ali trenutno sam uzela ove.
Maybelline Color Sensational u nijansi 720 - prirodna nude nijansa za svaki dan. Odlična hidratacija i malo živosti na usnama. :)
Maybelline FitMe puder - već sam pisala o njemu u postu o favoritima. Idealan za popravke tokom dana.

I za kraj, sve što mi je potrebno da ostanem organizirana i spremna za predavanje.
Rokovnik iz Kik-a s zečekom s gela za tuširanje - obožavam rokovnike. Mislim da bih i glavu zaboravila ponijeti da ne zapisujem.
USB - poklon koji je često od velike pomoći na faksu.
Casio kalkulator - kupljen još u davnom drugom razredu srednje škole. Još me nije iznevjerio. <3
Converse pernica - s hrpom olovaka/penkala/flomastera. Jer kud bez toga... ;)

Još bi nadodala i stvarčice poput kišobrana, vode, voća/odnosno što mi je u planu za grickati taj dan. Sve ovisi o raspoloženju i vremenskim prilikama.

I to bi bilo to. Osim odličnog ulova, htjela bih spomenuti i da smo se počastili Bami tjesteninom u Wok'n'Rollu. Obožavam ovo i rijetko koji posjet Areni prođe bez odlaska u Wok'n'Roll... Moj pokušaj rekreacije istog je na blogu pa škicnite ako Vas zanima. I da, u planu mi je staviti neke omiljene, a zdrave i brze recepte. Što mislite o tome?

 Što Vi najčešće nosite u torbi? 

Do idućeg posta... :*



Broj komentara: 9:

  1. Gomila stvari koje samo otezavaju torbu, barem je to u mom slucaju! :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je tako kod većine. I baš onda kad nemaš u torbi, zatreba! :D
      <3

      Izbriši
  2. Bez četke i vlažnih maramica nikuda. :D Divna ti je torba. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lijepa torba. Kod mene je isto tako nekako četka, balzam za usne i vlažne maramice obavezno a ostalo kako se nađe :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Torba mi je baš divna :) Dobro si organizirana i spremna na svakakve situacije, dok stanje u mojoj torbi nije tako temeljito :D

    OdgovoriIzbriši
  5. bez dzepne ljekarne nigdje! .D tako i ja uvijek imam tablete sa sobom, nikad se ne zna :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odma mi pala na Selma Kors na pamet❤

    OdgovoriIzbriši