četvrtak, 16. srpnja 2015.

New in #1

Ovo je moj prvi new in post, as you can see. :)
Donosim vam proizvode koji su se u zadnje vrijeme pridružili mojoj kozmetičkoj kolekciji, neki po prvi, a neki po stoti put.
Krenut ću s proizvodima za njegu kose. Prvo ono koji se koriste u kombinaciji s vodom. :D
La Croa Argan Macadamia Oil šampon sam uzela u Mulleru na sniženju cjelokupnog La Croa asortimana. Inače, ovo je hrvatski proizvod, ne sadrži parabene ni alkohol te nije testiran na životinjama! <3 Redovna cijena je 40-ak kuna. Jedina zamjerka ovom proizvodu je ambalaža, na što se većina blogerica požalila. Naime, moj čep nikako ne drži, u vrećici kad je bio polegnut je velika količina iscurila. Valjda će i na tome poraditi jer je sve ostalo savršeno. Iz ove linije prvo sam isprobala regenerator, koji mi se također svidio, pa sam odlučila dati priliku i šamponu.

Garnier Fructis regenerator za zaštitu boje - iz Fructisove linije obožavam Goodbye Damage, ali odlučila sam isprobati nešto novo. I dalje mi nije jasno zašto uporno kupujem proizvode za oštećenu kosu kad ju ne feniram, ne peglam niti bilošto drugo, već je obojana. Odlučila sam dati šansu proizvodima za obojenu kosu, općenito. :)

Nadalje, opet nešto za oštećenu kosu (ne mogu si pomoći), Balea regenerator za suhu i oštećenu kosu - breskva i kokos. Ovo je ultra jeftino - nekih 9 kn u dm-u i koristila sam ga na moru poslije kupanja i soli. Jaako dobar omjer cijene i kvalitete, zadovoljna sam efektom na kosi. Moram napomenuti da je miris božanstven, ali se ne zadržava dugo na kosi.

Još jedan Balein regenerator, ovaj put za sjaj, za obojenu i toniranu kosu - nar i goji bobice. Ista cijena, isti efekt kao i prethodno spomenuti. I ovaj sam koristila poslije kupanja, ovaj put u Splitu :D
Zadovoljna sam efektom kao i cijenom, naravno.

Zadnji proizvod iz ove kategorije je Balea After Sun kura koju sam uzela na blef, ali svakako trebam nešto da nahranim kosu poslije sunca. Ironično, ali nisam još isprobala. Cijena je nekih 7 kuna, ali mislim da je trenutno na akciji za 5.90 kn.

Slijedeća kategorija su proizvodi za kosu izvan tuša (možda zvuči glupo, ali kužite što želim reći :) ).
Macadamia Natural Oil Healing Treatment, mislim da je ovo svima poznat proizvod. Koristila sam ga davno, u drugom ili trećem razredu srednje škole (ok, možda ipak ne tako davno). Lijepo zagladi kosu, a posebno mi se sviđa to što skraćuje vrijeme sušenja jer ne koristim sušilo za kosu nikad ikad! Cijena za 10 ml je oko 40 kuna, a može se pronaći u frizerskim salonima.

Još jedno ulje sa makadamijom i arganom, ponovno od La Croe. Po efektu je dosta blizu onome od Macadamia Natural Oila. Zadovoljna sam efektom, pretpostavljam da ću ga opet kupiti. Miris je vrlo ugodan, kao i kod Macadamie. Ovo ulje možete kupiti u Mulleru, cijena je nekih 50 kuna za količinu od 20 ml (duplo od Macadamie).

Lee Stafford Dry Shampoo već sam spomenula i nahvalila u postu sa recenzijama Lee Stafford proizvoda. Doduše, ovaj put sam uzela full size. I ovo sam ulovila u Mulleru na popust kompletnog LS asortimana i s popustom od 30% sam ga platila 48 kuna.


Dolazimo do proizvoda za njegu lica.
Balea Young 3u1 za čišćenje i piling lica te ujedno i maska. Mislim da je ovo jedan od najhvaljenijih proizvoda iz asortimana Balee Young. Navodno je dostojna zamjena za Garnierov 3u1, a cijena je više nego povoljna (dm, ispod 20 kn). Ovo sam koristila u prvom srednje, pa da se malo podsjetimo tih dana. :D However, trenutno koristim Garnier koji sam predstavila u top 5 skincare proizvoda, pa čim potrošim prelazim na ovo.

La Roche Posay Effaclar gel - također sam ga detaljnije opisala u top 5 za njegu lica. I dalje mislim sve navedeno! Ovo je ljubav koja traje godinama. Vrijedi svaku lipu. Dostupan je u svim ljekarnama koje drže LRP asortiman. Ovo je izdanje od 200 ml, a cijena mu se kreće oko 90 kuna, ovisno o prodajnom mjestu.

Body & Soul četkica za pranje lica je nešto čime i nisam prezadovoljna, ali ok, obavlja svoj posao solidno. Zamjena je za električne četkice za lice kao što su Clarisonic Mia (ovo mi je prvo palo na pamet, s obzirom da ju većina blogerica s Youtube-a koristi) i slično, sad ih zbilja na tržištu ima od svih proizvođača. Ova je četkica dostupna u Mulleru, po cijeni od 18.90 kn.

Nivea Sun Protect&Bronze ulje sa SPF-om 30 predstavljeno je kao prvo ulje sa visokim zaštitnim faktorom. Inače, Niveini proizvodi za zaštitu od sunca su mi najdraži. Prošle godine sam koristila kremu identičnu ovom ulju (spomenula sam ju u summer empties postu). Cijena je 100-tinjak kuna, što je uobičajeno za njihove proizvode za sunčanje, ali je opravdano. Ponovno, nisam ni mrvicu izgorjela, a boja je tu (polovicu zasluga dajem beta karotenu)! :)
I šećer na kraju - make up! :D
S-he stylezone sjenilo sam našla u dm-u na nekoj rasprodaji za 9.90 kn. Riječ je o kombinaciji nijansi 164/110, radi se o, po mom mišljenju, srebrnoj i metalnoj nijansi. Swatch u nastavku (bez ikakve baze).

Essence Longlasting lipliner u nijansi 09 Purely me, koja je ipak presvjetla pa ju kombiniram sa raznim tamnijim sjajilima. Ovo je jedan od super jeftinih, a opet kvalitetnih proizvoda. Pigmentacija i postojanost odlična. Planiram uzeti još nekoliko nijansi. Cijena je 12.90 kn, a možete ga pronaći na većim Essence stalcima.

Umjetno svjetlo
 Prirodno svjetlo

I to je to za moj prvi new in post. Drugi je već in progress jer mi je uskoro rođendan pa imam ispriku za kupovanje! :D
Jeste li isprobale neki od ovih proizvoda? Ako niste, koji biste voljele isprobati?

Do idućeg posta... :*





2 komentara:

  1. Može recenzija La Croa šampona? :D Inače baš volim new in postove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može, ubacit ću i regenerator i ulje! :)

      I meni su new in postovi vrlo drago, uvijek bude nešto što moramo isprobati! :)

      Izbriši